Όροι χρήσης

/
Όροι χρήσης

Ασφάλεια

Το “Aqua Jewels” κατανόει πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων και έχει λάβει σημαντικά μέτρα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και προωθημένες τεχνικές, για να εγγυηθεί μεγαλύτερη ασφάλεια. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Aqua Jewels επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: τον Κωδικό Χρήστη και το password, τα οποία κάθε φορά που εισάγετε τους δίνουν πρόσβαση με πλήρη ασφάλεια στα δικά σας δεδομένα. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον Κωδικός πρόσβασης όσο συχνά θέλετε. Το κύριο άτομο που προσεγγίζει τα δεδομένα σας είναι εσείς μέσω των παραπάνω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητάς του από άλλους. Αν πρέπει να προκύψουν τυχόν ατυχήματα ή διαρροές, θα πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Aqua Jewels δεν αποκαλύπτει ή προωθεί τις δικές σας πληροφορίες και τα δεδομένα που μας εμπιστεύεστε. Οι μεμονωμένες πληροφορίες που μας παρέχετε ως μέρος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση τις παραγγελίας και την ύστερή παράδοση της σε σας.  Όλα τα δεδομένα διατηρούνται ασφαλή.

Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών

Οι πληροφορίες του πελάτη (όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατοικίας κλπ.) και οι συναλλαγές που κάνει με το ηλεκτρονικό καταστήματα θεωρούνται απόρρητα. αναλυτικότερα για το θέμα διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων ισχύουν οι ρυθμίσεις του άρθρου 14 του παρόντος νόμου. Χωρίς προτίμηση στην κατευθυντήρια γραμμή της καλής εμπιστοσύνης και της λογικής ανταλλαγής και όταν γίνονται όλα τα πράγματα, οι ρυθμίσεις που διέπουν τις νόμιμες ανταλλαγές, συγκεκριμένα εκείνες που κλείνουν με διαχωρισμό (κατά περίπτωση), οποιοσδήποτε πελάτης εισέρχεται και χρησιμοποιεί τις διοικήσεις του καταστήματος θεωρείται ότι συμφωνεί και αναγνωρίζει πραγματικά τους όρους σε αυτό, χωρίς εξαίρεση. Σε περίπτωση που ένας πελάτης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, θα πρέπει να απέχει από κάθε συναλλαγή με το Κατάστημα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Χρησιμοποιώντας το Κατάστημα, ο πελάτης ανακοινώνει ότι συμφωνεί ότι η αξιοποίηση είναι στον δικό του κίνδυνο και αντιλαμβάνεται ότι, παρά το γεγονός ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε στον πελάτη εξαιρετικές διοικήσεις, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει παρεμβολές που χρησιμοποιούνται ή λάθη στο περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η παρουσίαση-απεικόνιση των προϊόντων μας στις φωτογραφίες γίνεται με τον λεπτομερέστερο δυνατό τρόπο, επιφυλασσόμαστε για τυχόν αποκλίσεις (π.χ. σε κάθε οθόνη υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου μπορεί να προβάλλονται διαφορετικά και αναλόγως της ποιότητας ανάλυσης και του φωτισμού). Τα χειροποίητα είδη aqua jewels κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργαστήριο μας και γι’ αυτό ενδέχεται να έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους, στα χρώματα ή και στα υλικά (π.χ. χρώματα κουμπιών, κλωστών κλπ λεπτομερών στοιχείων). Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα γεγονός το οποίο καθιστά κάθε κομμάτι ξεχωριστό. Μετά την παραγωγή του εκάστοτε κομματιού πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος με σκοπό την ελαχιστοποίηση εμφάνισης ελαττωμάτων. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός δέκα (5) ημερών με προϋπόθεση την άμεση ενημέρωση μας από μέρους του καταναλωτή (αποστολή φωτογραφιών εντός δύο (2) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος

Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω του Καταστήματος δεν απαιτείται η εγγραφή σας στο e-shop. Κατά τη διαδικασία αγοράς θα ζητηθεί από το χρήστη να κάνει login (αν είναι ήδη εγγεγραμμένος) ή να δηλώσει τα στοιχεία στα οποία θα αποσταλεί το προϊόν. Αν ο χρήστης επιθυμεί, μπορεί, να δηλώσει ένα password, για να αποθηκευτούν τα στοιχεία του για μελλοντικές συναλλαγές είτε να μη δηλώσει password, οπότε σε μελλοντικές συναλλαγές θα χρειαστεί να προσκομίσει ξανά τα προσωπικά του στοιχεία. Ο χρήστης κάνοντας χρήση του κωδικό χρήστη και password, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  • Να ανατρέξει προηγούμενες παραγγελίες που έχει κάνει στο aquajewels.gr (order history).
  • Τροποποίηση στοιχείων του λογαριασμού.

Τα στοιχεία που μας προσκομίζει ο χρήστης πρέπει να είναι έγκυρα και ακριβή.

  1. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το υλικό του e-shop είναι πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος και προστατεύετε από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Συγκεκριμένα, τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος, χωρίς να περιορίζονται σε όλα τα συγγράμματα, τις εικόνες, φωτογραφίες και τη γενική εικόνα του καταστήματος, είναι η βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, ανταλλαγή ή σχηματισμός υποδεέστερων έργων που εξαρτώνται από την ουσία αυτή δεν επιτρέπεται. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, η διάδοση, ή κάποια άλλη χρήση του υλικού υπό οποιαδήποτε ιδιότητα ή για οποιαδήποτε επιχείρηση ή διαφορετικά σχέδια επιτρέπεται μόνο με την προηγούμενη σύμφωνη γνώμη της Εταιρεία. Τα ονόματα, τα σύμβολα, τα λογότυπα και τα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά που καταγράφονται και απεικονίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα aquajewels.gr είναι πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας που διασφαλίζονται από τους ισχύοντες νόμους περί εμπορικών σημάτων.

Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα

Η Aqua Jewels προασπίζει με προσοχή τα πρότυπα της ασφάλισης ατομικών πληροφοριών που παρέχονται από το καθολικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο που διέπει τα επιχειρηματικά ζητήματα που βασίζονται στον ιστό (Οδηγία 2000/31 / ΕΚ, Π.Δ. 131/2003) όπως ακριβώς και με τον Νόμο 2251/1994 ) τη διαχείριση θεμάτων τα οποία εντοπίστηκαν με συμφωνίες διαχωρισμού και τις εφαρμοστέες διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) σχετικά με τη διασφάλιση του ατόμου και την ασφάλεια της ατομικής πληροφόρησης όπως ενισχύθηκε από τις επιλογές του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, . 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και το ευρωπαϊκό δίκαιο με τις Οδηγίες 95/46 / ΕΚ και 97/66 / ΕΚ ρητά δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε παράνομη χρήση του δικού σας και όχι το μικρότερο αποκαλύπτουν, αποκαλύπτουν, πωλούν, εκμισθώνουν ή ανταλλάσσουν τα δικά σας δεδομένα και οποιαδήποτε δεδομένα υποβάλετε σε οποιονδήποτε εξωτερικό συνεργάτη. Υποβάλλοντας εξοπλισμό στο διακομιστή μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει δεδομένα που είναι ψευδή, παράνομα ή σε οποιαδήποτε ικανοποιητική μορφή για χρήση και διανομή.

Η Aqua Jewels δεν διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα www.aquajewels.gr και τα μηνύματα που αποστέλλονται από την Aqua Jewels δεν περιέχουν ιούς ή άλλα καταστρεπτικά συστατικά. Σε κάθε περίπτωση, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τέτοιες περιπτώσεις. Η Aqua Jewels δεν αναγνωρίζει κανένα καθήκον όσον αφορά οποιαδήποτε βλάβη που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση του ιστότοπου που περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι συνοδευτικοί όροι και προϋποθέσεις θα ισχύουν για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την ηλεκτρονική διεύθυνση aquajewels.gr. Οποιοσδήποτε πελάτης που εισάγει και ανταλλάσσει ή χρησιμοποιεί τις διοικήσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων θεωρείται ότι συμφωνεί και αναγνωρίζει πραγματικά τους συνοδευτικούς όρους, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Οποιαδήποτε ωστόσο ενέργεια του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως ενδεικτικά η περιήγησή του σε αυτό, η εγγραφή του στο newsletter της Εταιρεία, ή η αγορά προϊόντων, λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης

  1. Γενικοί όροι

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για να τροποποιήσει ή να ενημερώσει τους όρους και τους όρους χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα ισχύουν από την ημερομηνία της ανάρτησης σε αυτόν τον ιστότοπο. Η χρήση του aquajewels.gr σύμφωνα με την προαναφερθείσα αναθεώρηση θεωρείται ως ανεπάρκεια των Όρων Χρήσης όπως τροποποιήθηκε.

 

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

No products in the cart.