Σχετικά με εμάς

/
Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Aqua.Jewels!

Κάθε δημιουργία Aqua.Jewels είναι ένας καρπός πάθους και δημιουργικότητας που ενώθηκαν για να πλάσουν κάτι ξεχωριστό και αγαπητό. Αυτά είναι τα χειροποίητα κοσμήματα της Aqua.Jewels, που τα φτιάχνουμε για να σας δίνουν χαρά!

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, σας προσφέρουμε ποιοτικά κοσμήματα από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Ο μοναδικός συνδυασμός φυσικών υλικών, ημιπολύτιμων πετρωμάτων και εγκεκριμένων μετάλλων προσδίδουν λάμψη και εμπλουτίζουν την κάθε σας εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ.

Η έμπνευση μας για την δημιουργία κάθε κοσμήματος αντλείται από ταξίδια, ενθουσιώδη συναισθήματα, έντονα χρώματα, καινοτόμες ιδέες που φέρνουν κοντά σας must-have κομμάτια της κάθε σεζόν που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή μιας Aqua.girl.

Τι αντιπροσωπεύει μια Aqua.Girl;
Η Aqua.Girl είναι μια γυναίκα γεμάτη ζωή, ενθουσιασμό, πάθος, μια γυναίκα που δεν φοβάται να ρισκάρει για να πετύχει τα όνειρά της. Μια γυναίκα που ξέρει ότι μπορεί. Γι’ αυτό και είναι έτοιμη να δεχτεί την πρόκληση να φοράει και να υποστηρίζει άνετα κάθε κόσμημα της συλλογής μας – από το πιο διακριτικό έως το πιο φανταχτερό.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

No products in the cart.